top of page

Serie B er fritidsboliger på ett plan med eller uten hemsløsninger. Serien består av fritidsboliger fra BRA 60 m2 (2 soverom, 1 bad) til BRA 167 m2(7 soverom, 3 bad). Serien kan leveres med eller uten sidefløy. Sidefløyen kan integreres som del av hovedhuset eller koples sammen med hovedhuset med et takoverbygg. Sidefløyen kan innredes som komplett gjesterom med sov,stue,kjøkken og bad eller som carport/ garasje, arbeidsrom, ski/ sykkelbod. Det er også skissert en løsning med spa/ velværerom med trimrom, bad/ badstue og utendørs jacuzzi.

Hovedhus og sidefløy/ anneks har samme arkitektur. Fritidsboligene er utviklet for å tilfredsstille den aktive familien. Fritidsboligene med hemsløsning har en fullverdig trappeløsning (ikke hønsestige) som adkomst og har ei romslig hems-/ tv-stue med store vinduer fra gulv til tak mot stue/ spisestue og som igjen har tilnærmet heldekkende vinduer mot naturen. Hemsetasjen har i tillegg 2 soverom, bod/ kott og wc. I midtre del av hemsen er takhøyden hhv. 2,1 og 1,9 m på de 2 hovedhusene med hems som inngår i serien. Effektivt boareal (BRA) på hems, dvs. det som er målbart i fht. krav til takhøyde er 27 m2 på den største fritidsboligen.

 

Hovedhus og anneks/ sidefløy kan bygges samtidig eller anneks/ sidefløy kan bygges på et senere tidspunkt. Dette er allerede forberedt fra starten av og medfører kun mindre bygningsmessige og tekniske inngrep på hovedhuset dersom sidefløy/ anneks skal koples til hovedhuset på et senere tidspunkt.

bilde_B2S_ute_2
bilde_B2S_ute_3
bilde_B2S_ute_1
bilde_B2S_ute_4
bilde_B2S_kjøkken
bilde_B2S_entre
bilde_B2S_inngangsparti
bilde_B2S_badstue
bilde_B2S_entre_2
modell_B_inne_kjøkken
modell_B_inne_stue_2
modell_B_inne_kjøkken_2

Bebygd areal

50 - 150 kvm

Bruksaeral

45 - 177 kvm

Antall plan

1

Antall soverom

2-7

Antall bad / WC

1-4

Vask / tørkerom

Ja

Hems

Lav modell nei / Høy modell ja

Leveres med sidefløy

Ja

Kan leveres med integrert carport

Ja

Please reload

bottom of page